Klaar voor het nieuwe jaar?

Een vliegende start met video

Een uniek aanbod voor kleine ondernemers

Als kleine ondernemer heb je vaak een mooi verhaal om te vertellen.
Maar hoe krijg je dat verhaal op een leuke manier bij je doelgroep? Videomarketing is toch veel te duur?

Om je te helpen heeft AVE tot 1 februari een Vliegende start met video pakket! 

Zo krijg jij als kleine ondernemer de mogelijkheid om op een bijzondere manier je verhaal te vertellen en je doelgroep beter te bereiken.

AVE komt ‘s ochtends bij je langs voor een interview mét sfeerbeelden en je kan de video vaak binnen 48 uur nog inzetten voor jouw contentstrategie!

Maar hoe werkt dat dan?

Dat een beeld meer zegt dan duizend woorden moge duidelijk zijn.

Met een video laat je op een authentieke manier zien wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Daarbij zorgt een video op je website voor een hogere ranking in Google en helpt video je social media posts beter zichtbaar maken!

Wanneer je besluit gebruik te maken van dit aanbod volgt een kort en vrijblijvend (telefonisch) gesprek. In dit gesprek kan jij vertellen wat je wil bereiken met de video, bedenken we samen de ideale opnamelocatie en leg ik je uit hoe de opnames te werk gaan.

Bij akkoord om door te gaan stuur ik je een lijst met interviewvragen. Deze zorgen ervoor dat jij tijdens de opnames een helder en duidelijk verhaal kan vertellen.

De opnames zullen plaats vinden op de afgesproken locatie. Hierbij krijg jij de ruimte en tijd om je verhaal te vertellen. Vervolgens zullen er een aantal sfeerbeelden opgenomen worden, om jouw verhaal extra kracht bij te zetten.

Na de opnames worden de beelden bewerkt. Hierbij worden de sfeerbeelden over het interview geplakt en zullen je belangrijkste kernwaarden in jouw huisstijl in de video verwerkt worden.

Na de oplevering krijg je één feedbackronde waar je inhoudelijk kan reageren. Je wordt ook geholpen met het goed inzetten van de video op jouw gewenste kanaal!

Je kan dit aanbod direct boeken door contact op te nemen via de contactpagina of stuur een mailtje naar Gijs@AVEggink.com

Jouw Investering?
een uniek aanbod voor € 350 excl. Btw. (i.p.v. 1000)

Geef mij die vliegende start!