Online meters maken

Hét pakket om jouw bedrijf online te profileren. Want jij verdient het om goed zichtbaar te zijn. Diverse SEO tools en video zorgen ervoor dat jij jouw verhaal kan vertellen aan je klant! Deze unieke samenwerking van AVEggink en Rockitweb zorgt ervoor dat jij je doelen kan behalen!

“Online meters maken garandeert een succesvolle website”

Hoe staat het met jouw online zichtbaarheid?

– Wil jij meer klanten bereiken met je website?
– En hoe zorg je dat je doelgroep jou bereikt?

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Maar bij een goede website komt er veel meer kijken dan een goed design en passende teksten. Een goede SEO score kan je bedrijf maken of breken. Maar hoe zorg je dan dat je hoger komt te staan in de Google Rankings? Wat is daarvoor nodig? Met effectieve linkbuilding bijvoorbeeld.

Betrouwbare linkbuilding is nog altijd van grote betekenis als het gaat om een effectieve zoekmachine optimalisatie strategie. Off page optimalisatie (synoniem voor linkbuilding) bepaalt namelijk nog steeds voor 45% het algoritme van Google.

Met onze SEO tools zorgen wij ervoor dat we relevante informatie inzichtelijk krijgen over jouw zoekwoorden. Je kiest vaak één of twee zoekwoorden die op jouw verhaal aansluiten, maar met behulp van onze tools weet je waar zowel jij als je concurrentie op inzetten. Met onze scan programma’s zorgen we ervoor dat jouw website sneller reageert. Want zeg nou zelf, als een website te lang duurt om te laden ben jij ook weg toch? Hoe sneller de website, hoe hoger de waardering, hoe beter de SEO ranking.

Boek nu jouw online meters maken pakket

Krachtige tools voor sterke bedrijven

Bouke Star en Ramon Sales de Melo van Rockitweb maken al jaren sterke websites. Vanuit hun expertise gaan zij ervoor zorgen dat jouw website volledig geoptimaliseerd wordt. Techniek is bij dit pakket leidend, maar ook grafisch zijn deze mannen van alle markten thuis. Zo weet je zeker dat aan alle facetten van een goed vindbare website gedacht wordt.

Daarnaast creëert video een persoonlijk gevoel, wat goed is voor je doel groepbinding.

Met dit duidelijke pakket heb je:

Rockitweb biedt jou hiervoor:

Gijs Eggink van AVEggink gaat ervoor zorgen dat jouw bedrijf mooi in beeld gebracht wordt. Sterke content draagt bij aan een goede zichtbaarheid.

Jouw kaders zijn hierin van belang.Deze worden door Gijs als geen ander vastgelegd. Met zijn videovaardigheid zorgt hij ervoor dat jij je verhaal beeldend kan vertellen. Jouw authenticiteit wordt zichtbaar, op een website die door video beter vindbaar is.

Daarnaast creëert video een persoonlijk gevoel, wat goed is voor je doel groepbinding.

Met dit duidelijke pakket heb je:

AVEggink biedt jou hiervoor:

Kom ook online meters maken! Jouw investering? 1199 euro!