Vooruit met video

CONVERSATION

Door de kracht van herhaling steeds bij je klant blijven opvallen. 

BAR CHART

Videocontent met een sterke commerciële inslag, zodat jij meer verkoopt.

MAGNIFYING GLASS

Ontdek de mogelijkheden van video en behaal meer succes.

Wil jij ook meer aandacht genereren?

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer bedrijfseigenaren een video bekijken, 65% van die eigenaren daarna de website van de adverteerder bekijkt. 39% slaat die stap zelfs over en belt gelijk!

Video als direct sales dus. Ik merk al jaren dat veel ondernemers videomarketing lastig vinden, sommigen zien video zelfs als luxeproduct. Maar als je video voor je laat werken, en dan bedoel ik écht werken, kan je met video je sales met wel 150% laten stijgen. Maar kan dat ook met één bedrijfsvideo?

Hoewel gebruikelijk, is dat niet de meest logische aanpak. Met één video trek je eenmalig de aandacht, want niemand gaat twee keer naar dezelfde video kijken. Je kan die aandacht beter spreiden, en dus zorgen dat je blijft opvallen bij je klant.

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.” Aldus Seth Godin, voormalig vicedirecteur bij Yahoo.

AVE specialiseert zich in het maken van korte pakkende content, waarmee je vanuit de kracht van herhaling in beeld blijft bij je doelgroep. Hierbij geldt het principe dat je een boodschap beter gedoseerd kan overbrengen, zodat de kijker blijft terug komen. De kleinste details kunnen al het verschil maken tussen sterke en zwakke content.

Gijs Eggink
Eigenaar AVE

Vooruit met Video

Om jou te helpen in het behalen van je omzetdoelen, is AVE gestart met Vooruit met Video. Video’s die je leads gaan opleveren, waarmee je verder komt. Dat doe ik vanuit een unieke gedachte:

Breng je boodschap zo vaak mogelijk over, door deze uit te spreiden. Door op het netvlies van je klant te blijven staan, zal je klant bij zijn of haar wens veel sneller bij jou uitkomen. En hoe kan je het beste op het netvlies van je klant blijven staan? Juist, door middel van video.

Dat doet AVE door korte video’s te produceren; video’s die binnen de aandachtspanne van je potentiele klant blijven. Aantrekkelijke video’s die jou vooruit brengen. 

Facts tell and stories sell. Vertel je verhaal, zorg voor verbinding en geef je potentiele klant een gevoel bij je merk. AVE blijft zich continu verbeteren om er voor te zorgen dat jij niets dan de beste content hebt.

Wil jij ook meer geld gaan verdienen met video?

Ontdek de mogelijkheden van Vooruit met Video

Korte video’s, zodat je boodschap helder en zonder ruis overkomt.

Door actief sterke content te plaatsen, val je op op social media en breidt je je netwerk uit. 

Sterke content zorgt voor een grotere funnel, waardoor jij meer klanten genereert.

Zelfverzekerde content creëert aantrekkingskracht. Mensen doen graag zaken met succesvolle bedrijven.

Bij AVE krijg je waar voor je geld.
Altijd.

Social video’s zijn bij uitstek geschikt om een sterk gevoel bij je merk te genereren.

Door vaker je boodschap te laten zien, blijven je klanten op de hoogte van wat jij allemaal kan. Uit het oog is immers uit het hart

Wanneer je zichtbaar bent op social media, heb je bij netwerkmomenten gelijk een gespreksonderwerp.

Sterke content draagt bij aan je zichtbaarheid. Hoe meer likes, hoe meer nieuwe impressies.

Bij AVE krijg je standaard verschillende videoformats. Zo is je content ook mobiel goed zichtbaar.

vooruitspoelknop
nu €499-
Vooruit met Video
  • Elke week een nieuwe video voor op je socials

  • Meetbare resultaten

  • Ben je klaar om 150% meer leads te genereren?

Neem dan nu contact op. Dit is het moment waarop je later terugkijkt en trots bent dat je de stap naar videomarketing hebt genomen.

5/5