Ga naar de inhoud
Laten we kennis maken

Over AVE

Wat AVE uniek maakt

Waar video door corporate bedrijven al omarmd wordt als dé manier om een band op te bouwen met hun klanten blijft het MKB daarin achter. Video wordt vaak gezien als een luxeproduct, om “leuk” te laten zien wie ze zijn.

Even wat feiten:

  • Uit onderzoek is gebleken dat wanneer bedrijfseigenaren een video bekijken, 65% van die eigenaren daarna de website van de adverteerder bekijkt. 39% slaat die stap zelfs over en belt gelijk.

  • 76% van de bedrijven die video gebruiken hebben meer verkeer op hun website en social media gegenereerd.
  • Video genereert op social media 1200% meer verkeer dan wanneer de post een combinatie van tekst en foto’s bevat.


Video is de ideale leadmachine
. AVE creëert consistente content voor zijn klanten. Door de kracht van herhaling toe te passen hebben al AVE’s klanten meer verkeer gegenereerd. 

Daarnaast handelt AVE graag vanuit een maatschappelijk verantwoord motief. Dat gebeurt door met name samen te werken met bedrijven die deze wereld een mooiere wereld maken. Goed voorbeeld doet immers altijd volgen.

Wil jij video ook inzetten voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaande button!

Leer Gijs kennen

Ik ben Gijs. Ik woon samen met mijn kat Paco in hartje Deventer. Ik bak goede pannenkoeken en hou op zijn tijd van een speciaalbiertje. Daarnaast spreek ik graag met vrienden af en ben ik vrijwilliger voor Dev&ter Jong.

Ik wilde al jaren voor mijzelf beginnen, maar heb dat nooit helemaal gedurfd. Toen de Coronacrisis toesloeg kreeg ik de kans om vanuit een veilige situatie te starten met AVE. Hoewel hard werken, geniet ik iedere dag van wat ik doe. Ik durf rustig te zeggen dat beginnen met ondernemen één van de beste keuzes uit mijn leven is geweest.

Ik vind het belangrijk om de wereld een stukje mooier achter te laten dan dat ik haar heb aangetroffen. Vanuit mijn expertise als videomarketeer hoop ik bedrijven te helpen die duurzaam bezig zijn. Een betere wereld begint bij jezelf, maar soms heb je het goede voorbeeld nodig.

Met AVE wil ik die voorbeelden laten zien. Zodat we met zijn allen nog jaren van deze mooie aarde kunnen genieten.

 

Gijs Eggink
Eigenaar AVE

In de media